Logo ABC Kerk Delft

ABC Kerk Delft

ABC Kerk Delft

Mededelingen

Rooster voor opening en gebed

Datum
Opening Gebed
06 okt. Harry Jon & Anja, Guinee.
13 okt. Margriet Richard en Sandra, Den Haag.
20 okt. Ton Carlos & Marion, USA.
27 okt.. Els
Phill & Anneke, Zweden.

Bidden voor de gemeente

Essentieel om te blijven Vertrouwen, om de Verwachting levend te houden en om de Vreugde in de HEER te vieren. Daarom: Gebed is en blijft een kerntaak van de gemeente.
    


Thema-, ontmoetingsavond 02 oktober

Dit seizoen willen we er zes houden: op elke avond bespreken we één van de disciplines uit het boek ‘Merkbaar aanwezig’(David E. Fitch). De eerste keer houdt Ton een algemene inleiding en gaat het over de diepe betekenis van ‘De Tafel van de HEER’. We kijken ook naar een stukje video van David Fitch zelf. En op elke avond informeert de commissie ‘Toekomst ABC Kerk Delft’ ons over de stand van zaken. Volgende keer 13 november.
Merkbaar aanwezig

Vrouwendag 12 oktober

Inmiddels hebben heel wat vrouwen zich opgegeven voor dit event. Wilma Veen en Arjen ten Brinke werken het thema ‘Kleur je dag!’ uit. Ook zijn er ’s middags workshops. Tijd: van 09.00 uur tot – 16.00 uur. Plaats:Christelijk Lyceum Delft, Molenhuispad 1 in Delft.
Vita Victoria

ABC Lunch-Kerkdienst 20 oktober

Een nieuwe activiteit met daarbij nieuwe uitdagingen en kansen. Het is een uitprobeersel: we willen kijken of er dan inderdaad andere mensen binnen komen die om lichamelijke redenen of anderszins onze reguliere ochtenddienst niet mee kunnen maken. En misschien vinden mensen het aantrekkelijk en gezellig om met een eenvoudige lunch te beginnen. De bedoeling is dat er om 12.30 uur broodjes en soep zijn en dat we om 13.00 uur een dienst houden. Het sluit mooi aan bij ‘Kerkproeverij’, dus nodig gerust mensen uit met die mooie kaarten: ‘Welkom in de kerk! Ga je met mij mee?’ Volgende keer: 22 december: Kerst High Tea (ABC Kersttoer)
Kerkproeverij

Delftse Bijbelquiz 29 oktober

Delft - Op dinsdag 29 oktober a.s. wordt voor de achtste keer Delftse Bijbelquiz gehouden. Een leuke avond voor iedereen die interesse voor de bijbel en zijn of haar kennis wil testen. Voor jong en oud! Deze activiteit vindt dit jaar plaats in de Marcuskerk. De zaal is open vanaf 19.30.
Bijbelquiz

ABC Kersttoer 2019

De ‘R’ is weer in de maand. Dus tijd voor leveRtRaan, maar ook voor voorbereidingen voor onze achtste ABC Kersttoer. Oefenen willen we op: zaterdag 26/10, en 30/11(steeds om 09.45 uur) en op zondag 01 en 08 december (na de kerkdienst). Als je nog een plek weet waar we kunnen en mogen zingen geef het door. Waarschijnlijk is dat we woensdagavond 18/12 in ‘de Wending’ (incl. maaltijd) mogen komen, vrijdagmiddag 20/12 in de Jessehof, zondagmiddag 22/12 met Kerst High Tea’ in onze eigen kerk.
Ere zij God en vrede op aarde