Logo ABC Kerk Delft

ABC Kerk Delft

ABC Kerk Delft

Mededelingen

Rooster voor opening en gebed

Datum
Opening Gebed
07 juli Harry Phill & Anneke, Zweden.
14 juli Margriet Jon & Anja, Guinee.
21 juli Els Richard en Sandra, Den Haag.
28 juli Ton
Carlos & Marion, USA.
04 aug. Harry Phill & Anneke, Zweden.
11 aug.MargrietJon & Anja, Guinee.
18 aug.ElsRichard en Sandra, Den Haag.
25 aug.TonCarlos & Marion, USA.

Bidden voor de gemeente

We zijn blij dat zich een aantal mensen beschikbaar heeft gesteld om de bidstond bij hen aan huis te houden. Gebed is en blijft een kerntaak van de gemeente.
    

Afsluiting seizoen – zondag 7 juli

Dit belooft een bijzondere zondag te worden: Natuurlijk onze maandelijkse ‘Ieder heeft iets’-dienst. Hiervoor geldt dat persoonlijke ervaringen met de Heer een krachtig getuigenis zijn en een bemoediging voor de hele gemeente !  Maar daarnaast ook de inzegening van Peter van Emmerik als oudste en het gebed voor Harry Oldersma en Margriet de Graaf voor de verlenging van hun periode als oudste en diaken-secretaris. We mogen samen avondmaal vieren: gedenken wat onze Heer en Heiland Jezus Christus voor ons heeft volbracht.
En dan lijkt het ons ook wel gezellig om samen een hapje te eten: als ieder iets meeneemt (salade, brood, drank, hartige taart, …)
Ons Bijbel-leesrooster ‘Hoor IsraŽl’ loopt nog door  t/m 1 september. Voel je vrij als groepje om gewoon verder te gaan met afspraken, elkaar ontmoeten, elkaar spreken rondom Gods Woord.

Athletes in Action – van 22 t/m 26 juli op 4 locaties in Delft

Ja zeker: AiA bestaat nog steeds. Ook dit jaar weer wordt op vier locaties sport en spel georganiseerd door jongeren uit verschillende Delftse kerken. De wijken zijn Buitenhof, Voorhof, Tanthof en Wippolder. Velen van ons hebben hieraan goede herinneringen. Meerennen in de voetbalkooi past niet meer bij (de meesten van) ons, maar biddend aanwezig zijn wel! Website: aia-delft.nl  
Athletes in Action

Feest in de Buitenhof – ‘Gilles zomerfestijn’ – vrijdag 16 augustus

‘Rode feniks’ (met Harmen van der Laan) en woongroep ‘de Buren’(met Paul Leistra) organiseren dit; natuurlijk met vele anderen. Het is van 13.00 tot 19.00 uur op en om de speeltuin aan de Vivaldilaan. Paul Leistra vraagt of er mensen vanuit ABC mee willen doen; concreet: wie wil / kan van 12.30 tot 15.00 uur of van 15.00 tot 18.30 uur meehelpen met knutselen ?!? Een mooie gelegenheid om ‘merkbaar aanwezig’ te zijn.  

Gilles Zomerfestijn